

ACADEMY SCHEDULE

March 3 - April 28

(no class on March 29, March 31, April 19 and April 21)

SUNDAY

TIME	LEARN TO SKATE & FSCSM ACADEMY	DURATION
3:30	LTS: BASIC 3 - FREESKATE 6	40 MINS
4:15	LTS: SNOWPLOW - BASIC 2	40 MINS
4:20	ACADEMY OFF-ICE/DANCE	30 MINS
5:10	ON-ICE SPECIALTY CLASS	40 MINS
5:50	SYNCHRONIZED SKATING CLINIC	40 MINS
5:50	THEATRE ON ICE CLINIC	40 MINS
6:30	END	
	<u>FRIDAY</u>	
TIME	HOMESCHOOL	DURATION
1:10	HOMESCHOOL LTS	60 MINS
2:10	HOMESCHOOL ACADEMY	30 MINS
2:40	END	
TIME	FSCSM ACADEMY	DURATION
5:10	ON-ICE SPECIALTY CLASS	30 MINS
5:40	ON-ICE SPECIALTY CLASS	30 MINS
6:20	OFF-ICE/DANCE	30 MINS
6:50	OFF-ICE/DANCE	30 MINS
7:20	END	